Újból 30 fő felett a HKK Liga, lássuk a dobogósokat

A kezdőknél Tomics Boldizsár, az amatőröknél Agócs Richárd, a profiknál Pásztor Szabolcs győzött.

Múlt pénteken szokás szerint három kategóriával várta a HKK Liga a játékosokat, ahol néhány hónap után újból sikerült áttörni a 30-as álomhatárt, aminek természetesen nagyon örültünk!

arochosA kezdők 12 fős mezőnyében ezúttal Tomics Boldizsárnak jött ki a legjobban a lépés, ő végzett az első helyen Arochos deckkel (paklilista). A második ezúttal is Werner András lett tárgyakkal (paklilista), míg a múlt heti győztes Klimkó Mátyás ezúttal a harmadik helyen végzett, szintén tárgy deckkel (paklilista).

Az amatőröknél 11 fő jött össze, itt Agócs Richárdnak jött össze a versenygyőzelem a múltkori második hely után, Raia deckkel (paklilista). A második Nagyváradi István lett éjfattyakkal (paklilista), a harmadik pedig Szkupien Zoltán avatárokkal (paklilista).

A profiknál ezúttal szerencsére nem volt gond a létszámmal, hiszen 8 induló volt. Közülük Pásztor Szabolcs végzett az élen tűz deckkel (paklilista), a második Szabó Krisztián lett Lassan járj!-as kalandozókkal (paklilista), a harmadik helyen pedig Mikulás Ádám zárt Beldianos kontrollal (paklilista).

Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttetek, reméljük, hogy most pénteken is legalább ennyien jöttök majd a Kezdő Ligába, az Amatőr Ligába és a Profi Ligába! A linkeken a havi összetettek állását is megnézhetitek.

Csető Zsolt

2 thoughts on “Újból 30 fő felett a HKK Liga, lássuk a dobogósokat

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .