KártyaKedd – Ajándékkal várunk mindenkit!

Új kezdeményezés: kötetlen kártyázás és csere-bere minden kedden, amíg csak kedvünk tartja!

A hétközi kártyázás nem újdonság a budapesti játékosoknak, hiszen szerdánként az Excelsior, péntekenként pedig a Dungeon szokott megtelni általában. Igen ám, ezek az alkalmak azonban inkább a versenyzésről szólnak, a kötetlen játékra és a csere-berélésre nem nagyon jut idő vagy alkalom.

Több friss játékos is felvetette nekünk, miért nem szervezünk ilyet, a ti javaslataitok alapján tehát úgy döntöttük, megtesszük: beindítjuk a KártyaKeddeket! Amit tudni kell:

 • Helyszín: BarCraft 1 Esport Bár (Ferenc krt. 34)
 • Időpont: minden kedden 17 órától
 • A BarCraft 1 keddenként ajándékkal várja a kártyásokat: csak mutasd fel a paklidat a pultnál, és vendégük vagy egy korsó sörre!

vizitunderÉs hogy kicsit mi is ösztönözzünk titeket, a részünkről sem marad el az ajándék: azok, akik eljönnek az első, szeptember 20-i alkalomra, kapnak tőlünk egy ajándék Új élet Zén kiegészítőt (amíg a készlet tart 🙂 ). A bontott lapokból rögtön mehet is már a csere, itt az idő lecsapni a még hiányzó Vízitündérekre!

Várunk tehát mindenkit, aki csere-berélne, beszélgetne és persze játszana is egy kicsit, különös tekintettel az új játékosokra, hiszen ez egy remek lehetőség a beilleszkedésre! Bízunk benne, hogy minél több régi és új arccal találkozhatunk majd!

Csető Zsolt

11 thoughts on “KártyaKedd – Ajándékkal várunk mindenkit!

 1. Köszönjük mindenkinek a tippeket, reméljük sikere lesz a kezdeményezésnek!
  Találkozunk most kedden! 🙂

 2. Előző kedden voltam, akkor a pultos nem adott sört, azt mondta, nincs. 😦 remélem most hoznak. Lemegyek én is, megnézzük mit tud a móka deckem 😀

 3. Ejj épp most gondolkodunk Rolanddal, hogy esetleg variálni fogunk az EXes versenyeken és pont kedd lenne a megfelelő napunk a változtatásra(igaz még nem fixáltunk az Ex-esekkel semmit).Nem tudom, hogy mennyire lehetne ezt a napot rugalmasan kezelni a Barcraftban? Bakával kellene ezt egyeztetni?

 4. @Jufe: en ugy tudom, hogy minden kartyas event kedden van ott, tehat ez a BC reszerol nem csak HKK-s event. Lehet rosszul tudom, nem vagyok 100%-ig biztos benne.

 5. JuFe: szerintem ennyi rugalmasság simán megoldható, ettől függetlenül is lehet menni bármikor a BarCraftba, szóval csak a kártyás nap miatt választottuk a keddet. 🙂

  Szóval rakjátok keddre nyugodtan, ha úgy jobbnak érzitek. Ebből a kezdeményezésből meg még lehet bármi!

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.