Az kevés lesz… (1. rész)

Beszámoló a VI. HKK tábor első napjáról.

Csütörtök este 20:30. Épp jövünk kifelé tesztelésről, amikor Zsolti kérdezi, hogy: „Ez már a tábor?”, nos és már valóban az volt. Gyors eszmecsere, hogy mit kell még bepakolni, aztán villámgyorsan megy haza mindenki, ugyanis úgy éreztük, hogy különösen sokat kell előtte aludni majd. A péntek reggel gyorsan eltelt, azt sem tudtam hova kapjak, mit hagyok otthon. Kettő óra magasságában Ati megérkezik kocsival, hogy rakjuk be a cuccost hozzá, de megy is tovább egy kis céges csapatépítésre, úgyhogy csak az esti órákban érkezik majd meg. Még egyszer gyorsan végigzongoráztam magamban, hogy minden megvan-e amire szükség lehet. Nos, talán az első olyan tábor, ahol nem maradt otthon semmi! Már a Nyugatiban voltam, amikor mondom csak rácsörgök Atira, hogy a póker szettet jól emlékszem, hogy beraktuk, nos nem… talán majd a következőben sikerül mindent magunkkal vinni (szerencsére azért Mofe intézett egyet menet közben). Zsoltival és Szatival még gyorsan bevertünk egy fagyit, majd indultunk a gyülekező helyére. Még szerencse, hogy nálam volt a nagy rózsaszín megafon, amit direkt a táborra zsákmányoltam, „HATALOM KÁRTYÁI, GYŰJTSD ÉS JÁTSZD!” felkiáltással érkeztünk. A pályaudvarnak elég jó az akusztikája, így gyönyörűen lehetett hallani a „DOLÁK VIKTOR A GALETKI PAKLI MESTERE” vagy „SZIA BUBU A GANÜIDEK ÖREGAPJA” meg hasonló köszöntéseket. Aztán kipróbáltuk, hogy mi történik, ha olyanokat mondunk be, hogy „A zalaegerszegi gyors 10 percet késik!”, mondanom sem kell, hogy nagyon nagyokat nevettünk. Miután felszálltunk a vonatra sajnos most nem sikerült elérni, hogy automatikusan evakuálja önmagát a vagon, de azért lett helyünk bőven. Az út baromi gyorsan eltelt, és mire kimondtuk volna, hogy az „NA MI A PÁLYAAAAA” már Verőcén is voltunk, ahol Magosin Márk várt minket. Cuccokat bedobáltuk a kocsiba, és tűztünk fel, hogy még a recepciót időben elérjük. Már mesélte az úton, hogy elég plusszos neki a tábor eddig, mert bement a lottózóba és kapart 4000 forint pluszt. Tudtuk ki veszi az első jégkását!

Amíg mi intéztük a szállás átvételét addig a többiek a CBA bevételét erősen megugrasztották, majd jó hangulatban indultak a szállást elfoglalni. Óriási szerencsénkre (az előzetes hírekkel szemben) aznap ment haza a karatetábor, így mondanom sem kell, hogy randalírozhattunk kedvünkre. A vacsorát épphogy megettük (a kajára amúgy szerintem egy rossz szavunk nem lehetett) amikor nagyjából az utolsó embereink is megérkeztek, az igazoltan távol levő Szabó Krisz Paddy koncerten csapatta akkor még, Pogány Levi viszont elvesztettük elég erősen: azt mondta, hogy egy órácskát, ha késik. Nos, másnap reggel 9-re érkezett meg közénk. Viszont miután rajtunk kívül nem igazán volt senki –még éjszakai recepciós sem– gondoltuk még a mindenféle nedűk elfogyasztása előtt veretünk egy medence kört, ami amúgy elzárt terület, de könnyen szét tudtuk feszíte… szóval megkerülni a rendszert. Miután a Szarvas-lak közvetlenül a medence mellett van az ott lakóknak azért bemutatkoztunk, hogy mi vagyunk a HKK tábor és medencéznénk egyet, ők meg mondták, hogy holnap esküvőjük van és, hogy persze menjünk nyugodtan, cserébe, hogy sokáig tart majd a lagzi – itt megörültünk, hogy majd ha nagyon ködösek lesznek a tekintetek be lehet surranni, hogy bizony mi is a násznép tagjai vagyunk. Éppen csak elkezdtük élvezni a medencét amikor bizony kiderült, hogy mégis van a medencének egy őre, akire rá volt bízva a kulcs, és megkért minket, hogy ha lehet fáradjunk ki belőle. Na, mindegy, nem hagytuk, hogy ez a kedvünk szegje. Lassan, de biztosan összekészültünk az Apokalipszis most!-ra, de sajnos mindenféle logisztikai problémák miatt (meg azért, mert a betűk egy kicsit összefolytak) csak két (másfél) kört játszottunk le. Az este további részében azért volt Szati és Fec kergetés, kártyadobálás, színháború (amolyan HKK társasjáték, de tényleg a jobb fajtából). Olyan 3 és 5 között tértünk nyugovóra, viszont 8 után nem sokkal kelni is kellett. És, hogy mi történt a következő két napban, illetve lesz-e még nyáron tábor? Ez kiderül a holnapi cikkünkből!hkk

Dév bácsi

6 thoughts on “Az kevés lesz… (1. rész)

  1. Igen Klujbi, sajnos 😦 Nem tudhattuk még, hogy Paja már nem lesz köztünk, de emlékezzünk rá úgy, mint aki tudja mi a csurma.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.