Változásokkal tér vissza decemberben a HKK Liga!

Fontos tudnivalók a jövő havi versenyekkel kapcsolatosan!

Pénteken tartottuk a novemberi hónap utolsó HKK Liga versenyeit, ahol a kezdőknél ugyan a lényegi kérdések már korábban eldőltek, az amatőröknél és a profiknál azonban még nagy küzdelem folyt az összetett első helyért. Nézzük, hogy alakultak az eredmények!

A Kezdő Liga havi összesítését Klimkó Mátyás nyerte 75 ponttal, kis híján 100 százalékos eredménnyel zárva a hónapot. A második az utolsó versenyt megnyerő Peszlen Zoltán lett 61 ponttal, a harmadik pedig Zsámbéki Tóbiás 41 ponttal.

Az Amatőr Liga havi összetettje borzasztóan szoros lett. A győzelmet Miskolczi Barnabás szerezte meg 50 ponttal, az utolsó versenyt megnyerő, 49 pontos Katulin Péter és a 48 pontos Liu Ting Hao előtt. De a negyedik-ötödik helyezettek is csupán 2-2 pontra következtek tőlük.

A Profi Liga havi összetettjében Farkas László pénteki győzelmének köszönhetően megtartotta első helyét, 65 ponttal zárta a hónapot. A második Makó Gergely lett 53 ponttal, a harmadik pedig Daku Gergely 49 ponttal.

Változások decembertől

A következő hónaptól több kisebb-nagyobb változásra számíthattok a Ligában!

  • A havi összetettbe mindenkinek csak a három legjobb eredménye fog beleszámítani. Ezzel azoknak szeretnénk kedvezni, akik nem tudnak eljönni a mind a négy versenyre – mostantól az összetett tekintetében ez nem jelent majd akkora hátrányt.
  • Ha valaki a hónap közben vált kategóriát (kezdőből amatőrré, vagy amatőrből profivá válik), akkor végigjátszhatja a havi Ligát abban a kategóriában, amelyikben elkezdte.

Decemberben tehát még jobban megéri majd Ligázni – pláne úgy, hogy mostantól itt is Kreátor műhelyét és új UR-eket nyerhettek majd! Várunk benneteket most pénteken is – a profikat a Veszélyes faj és az Egyszínű után ezúttal újból hagyományos pörgős formátummal!

Csető Zsolt

3 thoughts on “Változásokkal tér vissza decemberben a HKK Liga!

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.